MARIAN NEACŞU, DESPRE PLECAREA DIN PSD:Cine se opune "Liderului Maxim" este ridiculizat

E.M.
Politică /

Liviu Dragnea(Sursa foto: Twitter)

Liviu Dragnea(Sursa foto: Twitter)

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacşu, spune că a plecat din PSD întrucât sub actuala conducere "partidul se îndreaptă spre disoluţie". "(...) de o bună bucată de vreme, orice dezbatere de idei în PSD a fost suprimată, iar oricine are curajul să se opună ideilor Liderului Maxim este minimalizat, ridiculizat, calomniat şi, în cele din urmă, anihilat din punct de vedere politic", afirmă el.

"Am luat decizia să mă alătur echipei PRO România, conştient fiind că aici este singurul loc în care se poate face, în momentul de faţă, politică social-democrată autentică, orientată spre oameni şi nevoile lor", afirmă Marian Neacşu, potrivit News.ro.

El spune că nu i-a fost uşor să părăsească PSD, după mai bine de 20 de ani, dar are convingerea că "sub actuala conducere partidul se îndreaptă către disoluţie".

"Tuturor celor care se vor grăbi să catalogheze gestul meu drept un act de trădare le voi reaminti că, înainte de a face acest pas, am parcurs toate căile statutare în interiorul partidului. (...) Cu tot regretul pentru mulţi dintre colegii cu care am dus, umăr la umăr, importante lupte politice de-a lungul acestor ani, nu mai pot fi părtaş la aşa ceva!", adaugă Neacşu.

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacşu, s-a înscris în Pro România şi va coordona campania partidului pentru alegerile europarlamentare din luna mai, anunţa, ieri, Victor Ponta într-o emisiune la TVR1.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS