Conferinţa BURSA Tendinţe în pieţele de capital;
Dezbatere asupra problemelor pieţei noastreConferinţa BURSA Tendinţe în pieţele de capital;
Dezbatere asupra problemelor pieţei noastre

MDRT, alături de FPTR, acordă mese gratuite şi sprijin persoanelor rămase blocate din cauza viscolului

F. A.
Comunicate de presă /

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), alături de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), au decis astăzi să acorde sprijin persoanelor care au rămas blocate din cauza viscolului, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei.

În plus, MDRT a instaurat mobilizarea generală a comandamentelor de iarnă, care sunt pregătite să intervină pentru protecţia şi salvarea turiştilor şi a celor care practică sporturile de iarnă.

Structurile de primire turistică membre ale Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc vor acorda mese şi băuturi calde gratuite, dar şi adăpost în situaţiile urgente şi o reducere de 50% din valoarea cazării pentru persoanele care au rămas blocate din cauza viscolului. Cheltuielile generate de această măsură de ajutor vor fi suportate integral din bugetul FPTR.

Purtătorul de cuvânt al MDRT, Bogdan Oprea, spune că ministerul a făcut un apel la solidaritate şi cere întregii industrii a turismului să acorde ajutor victimelor viscolului din ultimele ore. Domnia sa a declarat: "Este o situaţie de urgenţă, avem turişti blocaţi pe drumuri de mai bine de 20 de ore la care echipele de intervenţie nu au putut ajunge deoarece continuă să viscolească. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, cu spijinul generos al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, vor acorda ajutor acestor persoane aflate în nevoie, o masă caldă, băuturi calde gratuite şi un loc unde se pot încălzi. Oamenii trebuie să ştie că se pot adăposti în structurile de primire turistică membre ale FPTR. Apelăm la solidaritatea întregii industrii a turismului şi îi rugăm să ajute oamenii aflaţi în nevoie".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roRoEnergy
Cabinet de avocatTMPS