Media-Advertising

Cand vrei sa iti decorezi locuinta in stil elegant, instaleaza candelabre!

ADVERTORIALCand vrei sa iti decorezi locuinta in stil elegant, instaleaza candelabre!

. Media-Advertising / 14 mai

Indiferent ca sunt mici sau mari, clasice sau moderne, candelabrele sunt de cele mai multe ori punctul central de interes atunci cand sunt utilizate in amenajari interioare si nu numai. O camera simpla, terna si fara culoare, se va transforma, cu ajutorul unor candelabre bine alese, intr-o incapere plina de viata, intrucat acestea reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii decorative.

Eurovision 2019, "apărat" de 8000 de poliţişti

Eurovision 2019, "apărat" de 8000 de poliţişti

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 14 mai

Concurenţi din 41 de ţări au defilat pe covorul portocaliu în centrul oraşului Tel Aviv, în cadrul ceremoniei de deschidere a concursului Eurovision 2019. Evenimentul a fost organizat în Piaţa Habima, unde se află Teatrul Naţional şi Filarmonica din Israel, însă, în loc de un covor roşu, concurenţii au defilat pe unul de culoare portocalie - cea a logo-ului principalului sponsor al concursului, compania MyHeritage.

Mediul online în zgardă: Directiva copyright

Mediul online în zgardă: Directiva copyright

George MarinescuZiarul BURSA #Media-Advertising / 13 mai

Statele membre ale Uniunii Europene sunt obligate să transpună în legislaţiile naţionale Directiva privind protecţia drepturilor de autor, adoptată de Parlamentul european la finalul lunii martie. Oficialii UE, pornind de la preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi terminând cu raportorii Parlamentului European susţin că directiva privind drepturile de autor în mediul digital este menită să garanteze acurateţea informaţiei în domeniul mass-media, în cel audio-vizual, în privinţa operelor şi lucrărilor cu caracter ştiinţific şi să stabilească obligaţii destul de clare pentru platformele online cu privire la plata drepturilor de autor.

Cybersecurity Romania 2019
Ediţia din 17.05.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Pariuri online vs pariuri offline

Pariuri online vs pariuri offline

Media-Advertising / 08 mai

Pariurile online au devenit una dintre cele mai utile şi mai populare moduri de a plasa pariuri, nu numai pentru începători, ci şi pentru profesioniştii care analizează jocurile şi echipele, statisticile şi ştirile înainte de a lua o decizie şi a...

Cum să folosiţi lumânările Heiken Ashi

Media-Advertising / 11 martie

Ce este lumânarea Heiken Ashi?

Lumânarea Heiken Ashi este un indicator de tendinţă capabil să furnizeze semnale de tranzacţionare interesante. Aflaţi acum ce este lumânarea Heiken Ashi, cum este construită şi care sunt avantajele sale!

- Ce...

mai multe ştiri >>
Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo