Membrii C.O.T.A.R., intervenienţi în procesul Primarului General

Maria Bourceanu
Companii #Auto /

Gabriela Firea (Sursa foto: Facebook)

Gabriela Firea (Sursa foto: Facebook)

Membrii Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (C.O.T.A.R.) vin ca intervenienţi în procesul pe care Primarul General, Gabriela Firea, îl va intenta împotriva liderului PNL Bucureşti, Cristian Buşoi: "Aceasta nu este o luptă politică, ci o acţiune prin care transportatorii cer să se respecte legile ţării", conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Membrii C.O.T.A.R. consideră ca sunt nedreptăţiţi şi susţin că de aproape un deceniu duc lupte cu mai multe guverne "pentru respectarea legilor în ţara noastră, pentru eliminarea pirateriei şi a concurenţei neloiale".

Transportatorii îl acuză pe Cristian Buşoi că nu cunoaşte problemele reale ale transportatorilor şi că a acţionat în virtutea unei lupte politice care pe aceştia nu îi interesează.

De asemenea, aceştia îl aduc în discuţie pe fostul preşedinte ANAF, Octavian Teodor Deaconu, amintind că el a fost cel care a permis intrarea UBER in România pe motiv că la conducerea firmei din ţara noastră se află fiica sa.

"Nu există niciun motiv real al interzicerii Uber şi Taxify. Nu au existat plângeri de la nivelul cetăţenilor, nu au existat încălcări ale legii de către companiile respective, ba dimpotrivă, chiar companiile contribuie la bugetul local şi la îmbunătăţirea condiţiilor de transport din Capitală", răspunde Buşoi într-un comunicat de presă, adăugând că eliminarea companiei "întoarce Bucureştiul în timp".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS