Mihai Fifor va participa zilele viitoare la reuniunea miniştrilor apărării din ţările membre NATO

V.D
Politică /

Mihai Fifor (Sursa foto: Facebook)

Mihai Fifor (Sursa foto: Facebook)

Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, va participa, în zilele de 14 şi 15 februarie, la Reuniunea miniştrilor apărării din ţările membre ale NATO, la Bruxelles.

În prima zi a activităţii, miniştrii aliaţi ai apărării se vor concentra asupra politicii şi planificării nucleare de descurajare, partajarea echitabilă a responsabilităţilor, precum şi pe modernizarea Alianţei, adaptarea instituţională şi a structurii de comandă a NATO, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Cina de lucru, cu participarea Înaltului Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Federica Mogherini, va fi dedicată aspectelor legate de apărarea europeană şi cooperarea NATO-UE, se mai arată în comunicat.

Agenda discuţiilor celei de-a doua zile a reuniunii vizează implementarea deciziilor asumate anterior la Summit-urile de la Varşovia şi din Ţara Galilor referitoare la postura de apărare şi descurajare şi discuţii pe dimensiunea proiectării stabilităţii şi a luptei împotriva terorismului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo