Miniştrii de Interne român şi ungar s-au întâlnit la Budapesta

F.B.
Internaţional /

Carmen Dan (Sursa foto: Twitter)

Carmen Dan (Sursa foto: Twitter)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut astăzi, la Budapesta, o întrevedere cu vicepremierul pentru securitate naţională, ministru de Interne al Ungariei, Sandor Pinter, tema centrală a discuţiilor constituind-o evaluarea cooperării bilaterale şi regionale în domeniu şi trecerea în revistă a agendei viitoare a Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne, în perspectiva preluării de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

La întâlnire au participat şi şefii Poliţiei Române şi Poliţiei de Frontieră, informează Ministerul Afacerilor Interne, mai scrie Agerpres.

"Vizita a reprezentat o continuare a dialogului la nivel de miniştri, având drept scop evaluarea cooperării bilaterale şi regionale în domeniu şi trecerea în revistă a agendei viitoare a Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne, în perspectiva preluării de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. În acest context, ministrul român al Afacerilor Interne a prezentat priorităţile preşedinţiei române a Consiliului JAI, în condiţiile în care problematica europeană în domeniu vizează tematici complexe din sfera securităţii interne, gestionării frontierelor externe sau protecţiei civile. Miniştrii de Interne au remarcat, printre altele, că iniţiativa pe care au avut-o în această vară la Bucureşti de a înfiinţa patrule comune de poliţie rutieră în zona de graniţă pentru prevenirea accidentelor rutiere este un proiect de succes" arată comunicatul în continuare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS