MINISTRULUI APĂRĂRII:"Alocarea a 2% din PIB pentru apărare va contribui la întărirea rolului ţării noastre în cadrul NATO"

G.F.
Politică /

Mihai Fifor (Sursa foto: Facebook)

Mihai Fifor (Sursa foto: Facebook)

Alocarea a 2% din PIB începând din acest an şi achiziţiile militare deja demarate vor contribui la întărirea rolului ţării noastre de pilon regional de stabilitate şi securitate în cadrul NATO şi al Uniunii Europene, a declarat astăzi ministrul Apărării, Mihai Fifor, cu ocazia sărbătoririi zilei veteranilor.

"Noua tehnică va face din Armata României, care are oameni extraordinari, o instituţie de top, demnă de marea încredere pe care populaţia o are în ea şi de aprecierile deosebite ale partenerilor externi", a subliniat ministrul, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, demnitarul a dat asigurări că va fi alături de veterani şi de familiile militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni.

"Vom continua să vă fim aproape aplicând cele mai bune soluţii care să vină în sprijinul veteranilor. Locul important pe care ţara noastră îl ocupă acum în NATO şi Uniunea Europeană se datorează, în mare măsură dumneavoastră, militarilor excepţionali ai Armatei României.Din acest motiv, suntem datori să ducem mai departe tradiţiile şi renumele Armatei, să consolidăm statutul şi prestigiul militarului român, în spiritul obligaţiei morale pe care o avem faţă de militarii veterani.Cu acest prilej, îi asigur pe colegii dumneavoastră - cei peste 900 care sunt acum în teatrele de operaţii sau pe cei care se pregătesc să plece în viitoarele misiuni că nu există prioritate mai mare pentru noi decât aceea a asigurării condiţiilor necesare îndeplinirii misiunilor lor. Şi mă refer atât la cele de muncă - echipamente şi dotări moderne şi performante, cât şi la cele de viaţă", a declarat Mihai Fifor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită