MIRCEA DUŞA:"De la Târgu Mureş vor fi coordonate toate structurile forţelor pentru operaţii speciale"

D.I.
Politică #Apărare /

Mircea Duşa (Sursa foto: Twitter)

Mircea Duşa (Sursa foto: Twitter)

Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a afirmat, ieri, că de la Târgu Mureş vor fi coordonate, din punct de vedere militar, toate structurile forţelor pentru operaţii speciale din ţară, informează Agerpres.

Fostul ministru al Apărării a declarat ieri: "Pentru municipiul Târgu Mureş este un eveniment deosebit, în sensul că, în procesul de transformare, dezvoltare şi modernizare a Armatei, pentru prima dată funcţionează în municipiul Târgu Mureş o structură centrală a Ministerului Apărării Naţionale, respectiv comandamentul forţelor pentru operaţii speciale care a fost operaţionalizat cu data de 1 martie 2003. De aici, de la Târgu Mureş, de la acest comandament, vor fi coordonate, din punct de vedere militar, toate structurile forţelor pentru operaţii speciale, inclusiv cei de la forţele terestre, forţele aeriene şi forţele navale".

Mircea Duşa a participat la ceremoniile organizate la împlinirea a 15 ani de la înfiinţarea Batalionului 610 operaţii speciale "Vulturii" din Târgu Mureş, la eveniment fiind prezent şi vicepremierul Paul Stănescu, care a remarcat gradul ridicat de pregătire al militarilor mureşeni.

Referindu-se la evenimentul organizat ieri, Paul Stănescu a precizat: "Mă bucur foarte tare, întâmplător am fost astăzi aici, am vorbit cu domnul secretar de stat Mircea Duşa şi am venit cu multă plăcere şi mult interes, fiind 15 ani de la înfiinţarea corpului de armată operaţiuni speciale. Cred că militarii sunt foarte bine pregătiţi, îşi asumă foarte multe riscuri, am venit cu drag astăzi".

Potrivit sursei citate, cu ocazia aniversării a 15 ani de la înfiinţarea Batalionului 610 operaţii speciale "Vulturii" şi a sărbătoririi Zilei Forţelor pentru Operaţii Speciale, Brigada 6 Operaţii Speciale "Mihai Viteazul" a organizat ieri o serie de manifestări, prin care a prezentat tehnica militară din dotarea militarilor din forţele speciale.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Militari...adică indivizi care fac militărie pe bani...se mai numesc și mercenari

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS