Mişu Negriţoiu, de la şefia ASF la EY România

A.S.
Ziarul BURSA #Companii /

Mişu Negriţoiu, de la şefia ASF la EY România

Mişu Negriţoiu, fostul şef al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), se alătură EY România în calitate de Senior Advisor, urmând să ofere consultanţă pentru tranzacţii şi va sprijini dezvoltarea strategiei de piaţă a companiei, la nivel local şi internaţional, se arată într-un comunicat al EY România.

Plenul reunit al Parlamentului l-a revocat, în luna mai anul trecut, pe Mişu Negriţoiu din funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) cu 238 de voturi "pentru" şi niciunul "împotrivă", din cauza gestionării crizei RCA.

Preşedintele Autorităţii Financiare (ASF), Mişu Negriţoiu, a considerat revocarea din funcţie ca fiind ilegală. Mişu Negriţoiu a spus la acea vreme că nu cunoaşte motivele pentru care se cere revocarea sa de la conducerea ASF-ului.

"Prefer să ies scos de politicieni decât să ies scos de DNA. Alternativa, dacă nu făceam asta, era să mă scoată ceilalţi. Aşa mă duc liniştit. Mi-am făcut treaba", a declarat Negriţoiu.

Domnia sa a deţinut funcţii executive atât în sectorul public, cât şi în cel privat, în domeniul financiar-bancar. Dintre cele mai importante, sunt de CEO al subsidiarei ING Bank din România şi preşedinte al Autorităţii pentru Supraveghere Financiară.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

  1. Omul asta are 68 de ani.

    Chiar nu intelege ca poa'sa stea linistit acasa?  

    E de inlocuit, totusi, in ciuda a ceea ce crede el.  

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

ADRBIwww.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită