MOL şi Expert Petroleum SRL au demarat un proiect transfrontalier

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Industrie Extractivă /

MOL şi Expert Petroleum SRL au demarat un proiect transfrontalier

Grupul MOL şi Expert Petroleum SRL, societate românească specializată în reabilitarea câmpurilor de petrol şi gaze ajunse la maturitate, au semnat ieri un acord de cooperare. Acesta vizează reabilitarea câmpurilor petroliere situate la graniţa dintre cele două ţări, în bazinul Panonic la Sarkadkeresztúr (Ungaria) şi Salonta (România). Grupul MOL şi Expert Petroleum SRL vor derula, într-o primă etapă a proiectului, studii combinate ale bazinului, urmate de implementarea unui plan de îmbunătăţire a producţiei în vederea creşterii potenţialului resurselor din zona menţionată.

Attila Holoda, Director General E&P Eurasia în cadrul Grupului MOL a declarat: "Industria petrolieră maghiară are peste 70 ani de experienţă, iar precedesorii săi au construit, în ultimele decenii, o expertiză semnificativă în îmbunătăţirea câmpurilor depletate de petrol şi gaze. Acest proiect este o ocazie excelentă de a aduce împreună experienţa noastră şi a partenerilor noştri în domeniul reabilitării câmpurilor de hidrocarburi şi de a le utiliza în vederea cooperării într-una dintre ţările cu o importanţă strategică pentru noi, România."

Expert Petroleum SRL este o companie din domeniul upstream oil&gas care are ca obiect de activitate dezvoltarea şi reabilitarea câmpurilor mature de petrol şi gaze naturale prin intermediul licenţelor directe sau în parteneriat cu companii care au nevoie de resurse umane, expertiză sau capital. Are o reprezentanţă regională în România pentru Europa Centrală şi de Est şi în Iordania pentru Orientul Mijlociu şi Africa de Nord. Echipa companiei combină experienţa importantă din România cu cea internaţională dobândită prin derularea unor proiecte de dezvoltare şi reabilitare a unor câmpuri de hidrocarburi din Venezuela, Norvegia şi alte ţări. Expert a fost fondată ca parte a NT&S Energy, un holding de companii specializate în domeniul oil&gas care derulează operaţiuni în Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Europa de Est şi America de Nord.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS