Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

MONIKA PUIU, NHR AGROPARTNERS:"Rată de creştere a vânzărilor de tractoare New Holland de aproape 23%"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale /

"Rată de creştere a vânzărilor de tractoare New Holland de aproape 23%"

Vânzările de maşini ale NHR Agropartners au crescut anul trecut cu aproximativ 18% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, în special datorită unei cereri mari de tractoare în prima jumătate a anului 2014, urmată de o mare cerere de combine în a două jumătate, potrivit doamnei Monika Puiu, director general al NHR Agropartners.

Domnia sa apreciază că, în ciuda preţurilor scăzute la cereale, ca şi unor condiţii dificile de recoltare, NHR Agropartners a obţinut o rată de creştere a vânzărilor de tractoare New Holland de aproape 23% faţă de anul precedent şi o uşoară, dar stabilă, creştere a vânzărilor de combine.

Directorul general al NHR Agropartners spune că la maşinile de recoltat s-a confruntat cu o cerere mare la sfârşitul trimestrului al doilea şi în tot trimestrul trei din 2014, cerere pe care a putut să o onoreze cu ajutorul echipei de peste 100 de ingineri de service şi o echipă logistică.

Domnul Carlo Lambro, Preşedintele Firmei New Holland, a declarat că doreşte să extindă şi mai mult parteneriatul NHR Agropartners şi oferta New Holland de tractoare şi combine, spijinind promovarea celor mai noi modele pe piaţa românească în 2015.

NHR Agropartners vrea să deschidă oficial, în martie, noul sediu construit în judeţul Călăraşi şi în luna aprilie va fi inaugurat noul sediu de la Roşiorii de Vede. Compania are în vedere în acest an şi mutarea în sedii mai bune, aflate mai aproape de parteneri. De asemenea, NHR Agropartners pregăteşte noi pachete de maşini şi de finanţări, pentru a motiva fermierii să investească în tehnologii noi, care îşi vor arăta eficienţa.

NHR Agropartners este o companie deţinută integral de VA Intertrading Aktiengesellschaft (VAIT) din Austria şi este activă în distribuţia maşinilor agricole şi servicii post-vânzare din 2001, când New Holland a vândut NHR Agropartners către VAIT. De atunci, compania a crescut de la 7 la aproape 200 de salariaţi şi deţine 11 filiale proprii în România.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS