Conferinţa BURSA Dezvoltarea RomânieiConferinţa BURSA Dezvoltarea României

NASA:Noua rachetă nu va fi gata pentru a porni spre Lună anul viitor

L.A.
Internaţional /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

National Aeronautics and Space Administration (NASA) a transmis că noua sa rachetă nu va fi gata pentru a porni spre Lună anul viitor. Administratorul Jim Bridentine a declarat că agenţia ia în considerare schimbarea cu o rachetă comercială pentru a menţine iunie 2020 ca dată de lansare, potrivit NBC.

Bridenstine a spus unui comitet al Senatului american că este nevoie de două rachete private, una pentru lansarea capsulei Orion cu echipaj şi a modului spaţial european al acesteia, cealaltă, pentru o etapă avansată; Orion ar trebui să se ataşaseze celeilalte aflate pe orbita Pământului, înainte de a pleca spre Lună, mai scrie publicaţia.

În prezent, Orion nu are capacitatea de a se conecta cu nimic pe orbită. Această echipare a capsulei ar trebui făcută până anul viitor pe vremea aceasta, a mai spus el.

Bridenstine a precizat că pentru această opţiune este nevoie de mai mulţi bani din partea Congresului, iar NASA se foloseşte deja de companii private pentru a face transporturi pe Staţia Spaţială Internaţională, informează NBC.

Săptămâna trecută, o misiune a SpaceX s-a încheiat cu succes şi compania ar putea primi curând permisiunea de a transporta astronauţi, mai scrie presa.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS