Nawaf Salameh, Alexandrion: "90% din piaţa alcoolului este nefiscalizată"

E.D.
Companii #Bunuri de Larg Consum /

Nawaf Salameh, Alexandrion: "90% din piaţa alcoolului este nefiscalizată"

Aproximativ 90% din piaţa alcoolului este nefiscalizată, în acest moment, arată Nawaf Salameh, CEO al Alexandrion Grup România, în contextul în care, în ultimele zile, au avut loc descinderi ale poliţiei, fiscului, instituţiilor sanitare la fabricanţi de alcool contrafăcut.

Potrivit domniei sale, descinderile care au avut loc în ultimele zile "ne dezvăluie dimensiunea îngrozitoare şi pericolul în care se afla populatia şi economia României", motiv pentru care reprezentantul Alexandrion solicită autorităţilor să susţină, prin iniţiative private sau publice, stoparea producţiei infestate, reglementarea şi fiscalizarea corectă a pieţei de alcool

Ca urmare a informaţiilor din presă ultimelor zile rezultă că pe piaţă ar fi ajuns 500.000 de litri de alcool pur contrafăcut. Acest lucru este transpus în 3-4 milioane de sticle de "tărie" de 30 de grade sau în 2-3 milioane de PET-uri de vin la doi litri, arată reprezentantul grupului.

Cei care recurg la < renaturarea > ilicită a alcoolului medicinal o fac prin filtrarea succesivă a acestuia, dar şi prin alte procedee empirice, iar apoi comercializează clandestin acest alcool etilic sub formă de băuturi alcoolice.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS