Nechifor trece de la PSD la ProRomania

V.D.
Politică /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Deputatul Cătălin Nechifor trece de la PSD la partidul înfiinţat de Victor Ponta şi Daniel Constantin, ProRomania.

"Alături de #VictorPonta. Din nou de la capăt. Începem o construcţie #ProRomania şi la Suceava. După 16 ani în PSD a venit momentul în care sa îmi dau seama ca niciodată sa nu spui niciodată. Mi-am făcut datoria fata de PSD, am avut şi împliniri şi dezamăgiri, dar viata merge mai departe şi ma bucur sa fiu din nou alături de oameni care au fost lângă mine. Am trecut prin multe, am învăţat şi pe pielea noastră despre real politics, nu sunt penal, apropo nici baron local n-am reuşit să fiu, cu toate că, între noi fie vorba, în 2012 puteam să-i pun pe unii să meargă şi pe sârmă cu capul în jos, că aşa erau obişnuiţi. Şi în final, aşa ca în Bucovina vă spun Hristos s-a înălţat!", a scris Nechifor pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Ponta a scris pe contul său că Nechifor este unul dintre vechii săi colegi de la TSD, alături de care a pornit din 2002 cu speranţa că pot să schimbe lucrurile în bine în Suceava şi în România.

"Cătălin a fost cel care în 2012 s-a luptat şi l-a învins pe faimosul Flutur la Suceava când nimeni nu ne dădea vreo şansă. Ca şi mine Cătălin a făcut politică până acum doar în PSD - ca şi mine îşi păstrează respectul şi afecţiunea faţă de alegătorii şi membrii PSD de care îl leagă multe bătălii - ca şi mine este dezamăgit de faptul că PSD a fost confiscat de un grup de PD-işti teleormăneni care distrug tot ce s-a construit în mulţi ani de muncă. Împreună o să îndreptăm lucrurile!", mai afirmă Victor Ponta.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo