Dezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţiiDezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţii

Netflix refuză colaborarea cu Apple

Ziarul BURSA #Internaţional /

Colaborarea dintre giganţii indus-triei de IT şi divertisment nu este posibilă de fiecare dată. Netflix nu îşi dis-tribui serialele şi filmele prin intermediul viitorului serviciu video al Apple. Anunţul a fost făcut de directorul general al companiei, Reed Hastings: "Preferăm să lăsăm clienţii să ne vizioneze conţinutul prin intermediul serviciului nostru. Am decis să nu integrăm serviciul lor". Apple este aşteptată să prezinte serviciul de televiziune şi video în cursul unui eveniment care va avea loc pe 25 martie, urmând să concureze cu Netflix şi alte companii care oferă online programe de divertisment.

Surse apropiate situaţiei au declarat că serviciul Apple va revinde abonamente la CBS, Viacon şi Starz (serviciu al Lions Gate Entertainment), precum şi conţinut original propriu. Walt Disney şi WarnerMedia , parte a grupului AT&T vor oferi la rândul lor servicii de streaming pe bază de abonament. Întrebat des-pre pericolul concurenţei, Hastings a spus că cea mai mare provocare pentru Netflix este să nu fie distrasă de concu-renţi, dar "să înveţe lecţii" de la ei, informează News.ro.

Hastings a mai declarat că Netflix, ca şi alte companii de tehnologie, nu va avea acces pe piaţa din China o lungă perioadă de timp.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS