Dezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţiiDezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţii

Noul ambasador al Israelului soseşte astăzi la Bucureşti

E.A.
Internaţional /

David Saranga (Sursa foto: Facebook)

David Saranga (Sursa foto: Facebook)

Noul Ambasador al Statului Israel în România, David Saranga, soseşte mâine la Bucureşti, a informat un comunicat al Ambasadei, conform Agerpres.

După ce va ateriza la Bucureşti, David Saranga va merge direct la Memorialul Victimelor Holocaustului, pentru a depune o coroană de flori în memoria celor 400.000 de evrei care au pierit în timpul Holocaustului din România şi pentru a rosti Kaddish, o rugăciune pentru omagierea lor, a precizat sursa citată.

Cu această ocazie, Ministerul de Externe israelian a pregătit un videoclip prin intermediul căruia românii îl pot cunoaşte pe noul şef al misiunii diplomatice, postat şi pe conturile oficiale de Facebook, Twitter şi Instagram - @IsraelinRomania.

Noul Ambasador al Israelului şi-a început cariera diplomatică la Bucureşti, în urmă cu 20 de ani, se arată în comunicat.

"Este o mare bucurie să mă întorc în România, ţară cu care Israelul are o relaţie neîntreruptă şi ascendentă încă de la înfiinţarea statului evreu", mărturiseşte David Saranga, în limba română, în videoclip, potrivit comunicatului Ambasadei Statului Israel la Bucureşti.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS