Nuclearelectrica este interesată de activele Enel din România

Elena Deacu
Companii /

Societatea Naţională Nuclearelectrica (SNN) a anunţat astăzi că analizează oportunitatea rezultată din anunţul posibilei vânzări a operaţiunilor Enel din ţara noastră, arată un raport transmis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Potrivit documentului, " Societatea Naţională Nuclearelectrica (SNN) şi-a manifestat încă din anul 2013 intenţia de diversificare a portofoliului prin investiţii strategice care să conducă la creşterea sustenabilă a companiei în contextul competitiv actual al pieţei energiei electrice".

În acest context, SNN analizează oportunitatea rezultată din anunţul potenţialei vânzări a operaţiunilor Enel în România, fiind în prezent în stadiul de analiză preliminară a unei părţi din perimetrul tranzacţiei.

Nicio ofertă indicativă sau de altă natură nu a fost înaintată către Enel, arată reprezentanţii Nuclearelectrica. Raportul menţionează că o potenţială decizie a managementului SNN cu privire la tranzacţie va fi supusă aprobării Adunării Generale a Acţionarilor SNN.

Ministrul Nicolescu a anunţat mari, în premieră, la conferinţa ziarului Bursa "Energia în priză", că este prezent în aceste zile în Italia, la discuţii cu Enel, împreună cu directorul general al Nuclearelectrica.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Lulaca nu se pricepe la energie dar asta nu va scuteste sa stiti ca noi - TARILE DIN E.U. am decis sa separam activitatile de producerte de transport si de distributie .. AVEM LEGE PE ASA CEVA !!!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS