Gala BURSA 2018

Oficial Petrom: "Cu 80 de dolari pe baril, toate investiţiile din domeniul petrolier sunt sub presiune"

Ziarul BURSA #Companii #Energie /

Petrom va investi în explorare anul acesta mai mult decât în toţi anii de la privatizare până în prezent, dar companiile petroliere trebuie să lucreze împreună cu autorităţile pentru a găsi soluţii în special în ceea ce priveşte taxele, pentru a trece de această perioadă în care preţul barilului de petrol a scăzut la aproximativ 80 de dolari, a declarat, ieri, Gabriel Selischi, membru în boardul executiv al OMV Petrom.

Domnia sa a precizat, citat de Agerpres: "Vrem să continuăm să investim, dar vedem acum că preţul petrolului a scăzut la un nivel fără precedent. Cu 80 de dolari pe baril toate investiţiile sunt sub presiune. Trebuie să fim foarte atenţi cu taxarea".

Reprezentantul Petrom a precizat că în 2014 compania se aşteaptă la al doilea an consecutiv de creştere a producţiei, după mai mulţi ani de scădere. "2014 este un an special pentru Petrom, pentru că sperăm să fie al doilea an consecutiv de creştere a producţiei", a subliniat Gabriel Selischi, detaliind: "După mai mulţi ani de scădere a producţiei, cu mai mult de 5-7% în anumiţi ani, am văzut o stabilizare şi chiar o uşoară creştere în 2013, şi sperăm că în 2014 vom obţine acelaşi rezultat".

Domnul Selischi a adăugat că producţia de petrol şi gaze în România înseamnă nu numai o independenţă energetică mai bună, dar şi şansa mai multor oameni să lucreze în industrie şi contribuţii mai mari la PIB-ul ţării.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită