Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

OPUS LAND DEVELOPMENT EXTINDE COMPLEXUL REZIDENŢIAL Dezvoltatorul Cosmopolis a cumpărat cu 2,4 milioane euro 9 hectare de teren

Ziarul BURSA #Companii #Construcţii /

Opus Land Development - dezvoltatorul complexului rezidenţial Cosmopolis a cumpărat un teren de aproximativ 9 hectare în proximitatea complexului rezidenţial, pentru 2,4 milioane de euro, în vederea extinderii viitoare pe malul lacului amplasat în partea de nord.

În urma tranzacţiei, Atlas Construct Invest S.A., una dintre subsidiarele româneşti ale Soravia Group, dezvoltator imobiliar şi manager de proprietăţi imobiliare austriac, a vândut din cele 26 ha deţinute în localitatea Ştefăneştii de Jos, Ilfov, către societatea cu care se învecinează, Opus Land Development S.A. - dezvoltatorul complexului rezidenţial Cosmopolis, dar şi-a păstrat o parte semnificativă din proprietăţile deţinute în Ştefăneştii de Jos, sporind posibilităţile de dezvoltare a proiectului său în zonă.

Alexander Kolrus, Head of Legal, Soravia Group, a declarat: "Aceas-tă tranzacţie a fost un pas benefic în susţinerea dezvoltării întregii zone alături de unul dintre vecinii noştri".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS