Oracle Corporation a anunţat rezultatele trimestrului III ale anului fiscal 2018

D.I.
Companii #IT /

Oracle Corporation a anunţat rezultatele trimestrului III ale anului fiscal 2018

Oracle a înregistrat, în trimestrul III al anului fiscal 2018, încasări totale de 9,8 miliarde de dolari, în creştere cu 6% faţă de aceeaşi perioadă a anului fiscal anterior, se arată într-un comunicat al companiei, remis asttăzi Redacţiei.

Potrivit documentului, încasările seviciilor de Cloud şi Software On-Premise au ajuns la 8 miliarde de dolar, în creştere cu 8% faţă de anul anterior. În acelaşi timp, serviciul Cloud Software a înrregistrat încasări de 1,2 miliarde de dolari, o creştere de 33%.

Serviciul Cloud Platform şi serviciul Infrastructure au încasat 415 milioane de dolari, o creştere de 28% faţă de perioada anterioară similară. De asemenea, încasările serviciilor Total Cloud au ajuns la 1,6 milioane de dolari, în creştere cu 32%.

Veniturile amânate pe termen scurt ale companiei au crescut cu 8%, ajungând la 8 miliarde de dolari, în timp ce fluxul de lichidităţi a crescut cu 13%, da 15,2 miliarde de dolari.

"Baza de date autonomă a Oracle este acum complet disponibilă în Oracle Cloud", a declarat Larrz Ellison, Chief Technology Officer al Oracle, acesta adăugând: "Urmează mai multe servicii autonome de cloud. În acest an calendaristic ne aşteptăm să oferim servicii precum Autonomous Analytics, Autonomous Mobility, Autonomous Application Development and Autonomous Integration".

Potrivit sursei citate, Boardul Directorilor a declarat de asemenea dividende de 0,19 dolari per acţiune. Dividendele vor fi plătite acţionarilor în data de 17 aprilie , data limită pentru efectuarea plăţii fiind 1 mai.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS