Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

"Orange" preia "Basefarm Holding"

Ziarul BURSA #Internaţional /

"Orange" preia "Basefarm Holding"

Grupul francez de telecomunicaţii "Orange" a preluat totalitatea acţiunilor companiei "Basefarm Holding", specializată în serviciile de cloud computing pentru companii, într-o tranzacţie care evaluează "Basefarm" la 350 milioane de euro, informea­ză Reuters, potrivit Agerpres.

"Orange" susţine că "Basefarm Holding" este unul dintre cei mai importanţi jucători europeni din domeniul serviciilor de cloud computing cu venituri de peste 100 milioane de euro în 2017. "Basefarm" are o prezenţă solidă în mai multe state europene, în special în Norvegia, Suedia, Olanda, Austria şi Germania.

"Suntem foarte fericiţi să anunţăm preluarea Basefarm, care va reprezenta un punct de cotitură în dezvoltarea noastră internaţională. În special, integrarea companiei ne va permite să ne extindem serviciile pe o piaţă în consolidare rapidă", a declarat Helmut Reisinger, directorul diviziei "Orange Business Services".

Finalizarea tranzacţiei este aşteptată în trimestrul al treilea al acestui an şi depinde de obţinerea aprobării autorităţilor de reglementare a concurenţei.

În România, "Orange" a realizat o cifră de afaceri de 270 de milioane de euro în primul trimestru al anului, în creştere cu 11,1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. La 31 martie 2018, "Orange" România oferea servicii mobile, fixe şi TV pentru 10.449.000 clienţi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS