Orange România a ajuns la 10,355 milioane clienţi la finele lui 2008

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii /

Orange Romania a rămas şi în 2008 liderul pieţei locale de telefonie mobilă, înregistrând la finele anului trecut un număr de 10,355 milioane de clienţi, în creştere cu aproximativ şase procente faţă de sfârşitul lui 2007, a anunţat miercuri operatorul de telefonie mobilă.

La capitolul venituri, Orange România a înregistrat anul trecut venituri de 1,31 miliarde de euro, în creştere cu 6,2 procente faţă de valoarea veniturilor înregistrate la sfârşitul anului 2007. Venitul mediu pe utilizator a fost de 119 euro.

Numărul de clienţi broadband ai Orange România a crescut cu 65 de procente, până la 1,673 milioane clienţi. Pe fondul creşterii accelerate a gradului de adopţie al serviciilor de broadband mobil, vânzările de abonamente Internet Orange România au crescut cu aproape 150 de procente, iar vânzările de pachete cu acces la internet mobil şi laptopuri au înregistrat creşteri record de 400 de procente în decembrie 2008 comparativ cu decembrie 2007.

Separat, proprietarul Orange, grupul francez de telecomunicaţii France Telecom, a anunţat miercuri că în 2008 profitul său net a scăzut cu 35 la sută până la 4,07 miliarde euro în principal din cauza creşterii taxelor. Vânzările au crescut cu un procent până la 53,49 miliarde euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită