ORBAN, DESPRE DEMERSUL MINISTRULUI APĂRĂRII:A pus în pericol buna funcţionare a Armatei

E.A.
Politică /

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri că nu comentează deciziile instanţelor, dar a ţinut să precizeze că demersul ministrului Apărării a fost iresponsabil şi a pus în pericol buna funcţionare a Armatei Române.

"Nu comentez deciziile instanţelor. Însă demersul ministrului Apărării, Gabriel Leş, a fost un demers iresponsabil, care a pus în pericol buna funcţionare a Armatei Române. Nu pot să nu remarc faptul că o astfel de decizie se ia tocmai când are loc o reuniunea informală a miniştrilor apărării, în ziua în care secretarul general al NATO a avut o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis. În rest, nu comentez decizia", a declarat Ludovic Orban, conform Agerpres.

Armata rămâne fără şef după ce MApN a obţinut în instanţă suspendarea decretului prin care mandatul lui Nicolae Ciucă la conducerea Statului Major al Apărării a fost prelungit.

Curtea de Apel Bucureşti a decis ieri suspendrea decretului privind numirea lui Ciucă, în procesul în care MApN a cerut "anulare act administrativ +suspendare dec. nr. 1331/28.12.2018", pârâţi fiind preşedintele Klaus Iohannis şi Administraţia Prezidenţială, acţiune depusă în 11 ianuarie. Decizia nu este definitivă.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. bai cap rotund cu minte-an colturi,plavanul vostru ala pe care-l pupati in...a pus in pericol buna functionare a armatei el a procedat si procedeaza astfel ca mosierul pe cimpul cu iobagi

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Că mă mir că te mai dai încă la o parte din calea trenului. Ești un kamikaze politic angajat să scufunde PNL. Cât de prost sa fii sa comentezi o decizie a unei instanțe și după aia sa mai vorbești despre respectarea justiției?! Cu fiecare declarație și acțiune publică a lui Orban, citi, danca , PNL pierde voturi. Plecați și lăsați locul unor oameni care sunt credibili, voi sunteți niște maimuțoi fara minte care ajuta PSD-ul!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS