ORBAN, PNL: "Solicităm CNA să repare gafa de a nu aloca timpi de antenă pentru referendum"

T.T.
Politică /

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) astăzi, într-o conferinţă de presă la Oradea, "să repare gafa monumentală"de a nu aloca timpi de antenă pe audiovizual pentru referendum.

"Nu vreau să considerăm că CNA-ul, ca instituţie, susţine boicotul infractorilor din PSD şi din ALDE şi din acest motiv solicităm CNA să aloce timpi de antenă pe audiovizual pentru campania pentru referendum. Nu s-a mai întâmplat până acum să nu se aloce timp de campanie pentru referendum. De altfel a fost un referendum în cursul anului trecut în care nu au avut nicio problemă să aloce timpi de antenă. Iar acuma, pur şi simplu nu au alocat. Orice televiziune poate să refuze difuzarea oricărui clip, oricărui mesaj privitor la referendum pretextând că CNA nu a alocat timpii de antenă", a declarat, în conferinţă de presă la sediul PNL Bihor, Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

În cazul în care CNA nu va face acest lucru, a continuat acesta, PNL va apela la toate pârghiile pe care le are la dispoziţie pentru a sancţiona acei membri ai CNA care refuză să dea acest drept cetăţenilor de a fi corect informaţi prin intermediul mass-mediei audio-vizuale privitor la referendum.

Întrebat care vor fi aceste pârghii, Orban a răspuns că nu vrea să pună răul înainte, declarând că aşteaptă ca membrii CNA să acţioneze în conformitate cu legea şi respect faţă de democraţie.

Candidatul PNL la europarlamentare Rareş Bogdan a adăugat că această nealocare a timpilor de antenă este "un atac direct, dat împotriva preşedintelui României".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS