OTP Bank România - distribuitor pentru fondurile de investiţii ale Eurobank Fund Management

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

OTP Bank România a încheiat un parteneriat cu Eurobank Fund Management Company (Luxemburg) pentru distribuţia fondurilor de investiţii din ţara noastră. Conform unui comunicat de presă, începând cu 1 decembrie, OTP Bank România devine distribuitor şi agent de plată pe piaţa autohtonă pentru fondurile mutuale de investiţii administrate de compania Eurobank Fund Management.

"Parteneriatul cu Eurobank Fund Management Company este o oportunitate de creştere a portofoliului OTP Bank România, atât în cazul produselor de investiţii, cât şi în ceea ce priveşte numărul clienţilor investitori. În prezent, banca distribuie peste 50 de fonduri deschise de investiţii, administrate de companii renumite de asset management, iar prin intermediul acestui parteneriat vom putea oferi clienţilor noştri o gamă complexă de alternative investiţionale", a declarat Corina Stoica, Director Direcţia Private Banking şi Consultanţă Financiară OTP Bank România.

Fondurile distribuite sunt gestionate de societăţi de administrare a investiţiilor din România, precum OTP Asset Management SAI SA, şi din Luxemburg, precum NN Investment Partners sau Franklin Templeton Investments.

Pe langă fondurile de investiţii, OTP Bank Româ-nia oferă un portofoliu larg de servicii de economisire competitive pe piaţa locală, precum depozite la termen avantajoase, programul de economisire automată sau cont de economii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS