Ovidiu Chiorean, Crosspoint: "Criza băncilor din Cipru a afectat tranzacţia RIB"

F.A.
Bănci-Asigurări /

Criza bancară care s-a iscat la începutul acestui an în Cipru a avut un impact asupra tranzacţiei prin care Romanian International Bank (RIB) a fost achiziţionată de către grupul Getin Holding din Polonia, potrivit lui Ovidiu Chiorean, Managing Partner Investment Banking Crosspoint.

Domnia sa a oferit consultanţă financiară instituţiei de credit şi acţionarilor săi în tranzacţia de vânzare către grupul polonez Getin Holding, se arată într-un comunicat trimis redacţiei.

Reprezentantul Crosspoint a declarat: "Criza bancară din Cipru care s-a declanşat în primăvara acestui an a întârziat răspunsul investitorilor şi s-a resimţit în valoarea ofertelor. Pentru marii investitori interesaţi iniţial achiziţionarea RIB a fost considerată o tranzacţie prea mică".

Procesul găsirii investitorilor a început în luna februarie 2013, când compania Crosspoint a fost desemnată de către proprietarii Romanian International Bank să identifice potenţialii cumpărători pentru banca românească fondată în 1998, conform aceluiaşi comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS