Parcul Naţional Domogled arde în continuare

D.I.
Miscellanea #Mediu /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Incendiul din Parcul Naţional Domogled, din judeţul Caraş-Severin, este departe de a fi stins, relatează News.ro.

Pompierii au observat că în această dimineaţă încă erau zone unde arde cu flacără, însă elicopterele MAI nu pot interveni din cauza vântului care creează turbulenţe. Se desfăşoară o intervenţie la sol cu aceiaşi aproximativ 100 de pompieri din judeţele Caraş-Severin, Timiş, Mehedinţi şi Gorj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, în această dimineaţă, pompierii au observat că în continuare sunt zone unde incendiul din Parcul Naţional Domogled se manifestă cu flacără.

"Din fericire, suprafaţa afectată este mai mică decât ieri (duminică- n.r.)", au transmis reprezentanţii ISU Caraş- Severin.

Unul dintre cele două elicoptere pregătite să intervină pentru stingerea incendiului din Parcul Naţional Domogled a făcut luni dimineaţă un zbor de recunoaştere, iar pilotul a decis că turbulenţele în aer sunt foarte puternice, astfel că elicopterele nu pot derula misiuni de aruncare cu apă.

În cursul după-amiezii se va efectua un nou zbor de recunoaştere, iar în funcţie de condiţiile meteo, va fi luată o decizie cu privire la intervenţia aparatelor de zbor.

Incendiul în Parcul Naţional Domogled a izbucnit vineri după-amiaza.

Un turist a observat coloana de fum care ieşea din pădure şi a sunat la numărul de urgenţe 112. Aproximativ 20 de pompieri, alături de angajaţi de la Ocolul Silvic şi rangeri au intervenit imediat, iar sâmbătă au solicitat ajutor din judeţele Timiş, Gorj şi Mehedinţi. În total peste o sută de pompieri intervin pentru stingerea focului. Intervenţia la sol este dificilă, din cauza reliefului abrupt.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Si tara noastra arde, dar Bursa se scarpina..... 

  Iata decear trebui sa fie interesata/sa observe Bursa:  

  "Dăncilă a spus că la Ministerul Muncii încă sunt discuţii pe marginea legii pensiilor, care există deja, dar mai trebuie făcute calcule. 

  “Încă mai sunt discuţii pe baza legii pensiilor. Doamna Olguţa are deja această lege, dar trebuie să vedem foarte bine, să calculăm foarte bine, astfel încât să avem o lege a pensiilor care să fie pliată pe realitatea din România, să aducă un plus pentru parlamentari”, a explicat Viorica Dăncilă." 

  Atentie!... "trebuie să vedem foarte bine, să calculăm foarte bine, astfel încât să avem o lege a pensiilor care să fie pliată pe realitatea din România, să aducă un plus pentru parlamentari”.

  Adica ... un plus pentru parlamentari! aceasta-i stringenta guvernului, dragi votanti nevoiasi. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Sa se faca liniste; Make se odihneste! 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS