Parteneriatul COSR cu Groupama Asigurări a fost prelungit cu doi ani

I.M.
Bănci-Asigurări /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Groupama Asigurări şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) şi-au prelungit parteneriatul pentru următorii doi ani, până la finalul anului 2020.

"Prin prelungirea colaborării, Groupama Asigurări rămâne alături de Echipa Olimpică a României şi de COSR şi se angajează ca în următorii doi ani să asigure Echipa Olimpică şi COSR printr-un pachet de produse specializate, în valoare totală de 400.000 euro, dovedind, încă o dată, că este alături de sportivii români pentru a le susţine performanţa şi a le asigura continuitatea activităţii", se arată într-un comunicat al companiei, conform News.ro.

Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a declarat că îl bucură prelungirea parteneriatului. "Groupama a înţeles necesităţile Echipei Olimpice, oferindu-se să o protejeze împotriva oricăror situaţii neprevăzute ce pot apărea din varii motive, independent de acţiunile întreprinse de Comitetul Olimpic si Sportiv Român sau de componenţii echipei României, situaţii precum terorism, calamităţi naturale etc. Continuarea acestei colaborări cu un partener de încredere ne bucură şi oferă ocazia sportivilor români de a-şi canaliza întreaga energie asupra obiectivelor propuse în competiţiile la care participă", a spus Covaliu.

Parteneriatul Groupama Asigurări - Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a debutat în anul 2012, odată cu Jocurile Olimpice de vară din Londra.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS