Partidul "Democraţie Directă România" intenţionează să dea în judectă CCR

D.I.
Politică /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Partidul "Democraţie Directă România" (DDR) intenţionează săm trimită în judecată Curtea Constituţuională a României, acuzând insitiţia că ar putea deveni "a patra putere din stat", se arată într-un comunicat al partidului, dat astăzi publicităţii.

Reprezentanţii DDR afirmă "deoarece asistăm cu consternare la materializarea, pe zi ce trece, a temerilor exprimate în pledoariile din Adunarea Constituantă din 1991 prin care a fost semnalat pericolul ca autoritatea Curţii Constituţionale să devină a patra putere în stat".

În comunicat, membrii partidului Democraţie Directă România, se adresează "tuturor celor ce ne pot fi alături, Avocaţilor şi Juriştilor, cu speranţa de a fi ajutaţi pro bono, în încercarea de a iniţia o acţiune în justiţie contra Curţii Constituţionale a României".

Potrivit sursei citate, acţiunea urmează a fi iniţiată "având în vedere încălcări flagrante ale procedurilor prevăzute de Legea 47/1992 în ceea ce priveşte depăşirea termenului pentru depunerea punctelor de vedere solicitate autorităţilor şi depăşirea termenului de redactare al Deciziei 769 din 28.11.2017 privind dosarele 2610D/2016, 2611D/2016 şi 2665D/2016 prevăzut la art. 30 şi art.60 din Legea 47/1992".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită