Patria Bank - dobânzi de până la 3.25% pe an

A.B.
Comunicate de presă /

(sursa foto: Twitter)

(sursa foto: Twitter)

Începând din 8 august, Patria Bank oferă clienţilor persoane fizice dobânzi şi mai avantajoase la toate depozitele în lei la termen, de până la 3.25% pe an. În plus, pentru cei care aleg depozitul aniversar Patria Centenar, Patria Bank a pregătit premii de sărbătoare: 10 excursii la Alba Iulia pentru 2 persoane în perioada Centenarului Marii Uniri, conform unui comunicat.

"Încurajăm comportamentul responsabil de economisire în general şi acum, în anul Centenarului, dorim să răsplătim românii chibzuiţi care se gândesc la viitor şi economisesc cu fiecare ocazie. Oferta Patria Bank este cu atât mai atractivă cu cât aduce o serie de premii şi beneficii sporite: peste 900 de premii garantate în cadrul promoţiei < < Depozitele norocoase se întorc! > > şi excursiile la Alba Iulia, chiar de 1 decembrie 2018", spune Tică Dumitru, Director Direcţia Comercială Retail.

Printre beneficiile depozitelor Patria se numără: zero comision de constituire sau depunere numerar, bonus de dobândă de 0,1% la constituirea prin Internet Banking pentru depozitele la termen, Patria Clasic în lei şi zero comision de retragere numerar în ziua scadenţei şi ziua următoare (în condiţii specifice) pentru retrageri de până la 60.000 lei pe zi, mai relatează comunicatul.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS