Conferinta BURSA Codul insolventei 2019Conferinta BURSA Codul insolventei 2019

PayPoint România şi RoCapital - acord de colaborare

I.T.
Companii /

PayPoint România şi RoCapital - acord de colaborare

PayPoint România anunţă semnarea unui nou parteneriat cu RoCapital IFN S.A., o companie din industria serviciilor financiare ce oferă credite de nevoi personale numite NOVUM, parte a grupului financiar internaţional KRUK.

În vederea efectuării unei plăţi către RoCapital, clienţii trebuie să se prezinte cu notificarea de plată într-un magazin în care se găseşte un terminal PayPoint, vânzătorul va scana codul de bare de pe documentul de plată, clientul va achita suma în numerar şi va primi o chitanţă cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc.).

"Siguranţa tranzacţiei şi certitudinea că banii ajung la partenerul nostru sunt caracteristici foarte importante, de care consumatorii noştri au nevoie. În cazul serviciilor financiare, această nevoie este cu atât mai acută, iar siguranţa tranzacţiei este unul dintre atributele care definesc PayPoint," a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Pe lângă plăţile pentru servicii financiare, prin intermediul terminalelor PayPoint pot fi plătite şi alte facturi de utilităţi (apă, salubritate, electricitate etc.), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Masa rotundă BURSA Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?
Deleanu
Cotnari
Erfi
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019