Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

Pegas a înregistrat vânzări record

T.T.
Companii /

Pegas a înregistrat vânzări record

Procesul de vânzare de biciclete Pegas a intrat în colaps după ce au fost înregistrate comenzi zilnice record, cu peste 300 la sută mai mari faţă de ultimii şase ani de când a fost preluat şi inovat brandul.

Sistemul companiei de preluare şi procesare a comenzilor a fost dat peste cap în urma campaniei de reduceri masive, menită să încurajeze achiziţia de biciclete şi promovarea unui stil de viaţă sănătos. Compania informează că a luat măsuri de urgenţă pentru ca toate comenzile să fie livrate cât mai repede posibil, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Credem că este un moment bun să stimulăm achiziţia de biciclete la nivel naţional, şi în mod deosebit în mediul urban, sufocat de poluare şi aglomeraţie. În acest fel putem să le transmitem mai uşor autorităţilor necesitatea de a construi şi dezvolta cât mai rapid o infrastructură potrivită. Am adunat date din peste 100 de mii de ture cu bicicleta din capitală despre traseele folosite pe baza programului de bikesharing Aperider şi toate vor ajunge la Primăria Capitalei, cu care am şi încheiat un protocol de colaborare, astfel încât să îi ajute în procesul de planificare a infrastructurii pentru biciclete.", declară Andrei Botescu, fondator al Atelierelor Pegas.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS