PENTRU 30 MILIOANE EURO DEDICATE COMPANIILORBCR Leasing IFN a semnat un nou acord de împrumut cu BEI

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

BCR Leasing IFN a semnat, ieri, un nou acord de împrumut cu Banca Europeană de Investiţii (BEI), aces­ta reprezentând a doua tranşă (30 de milioane de euro) dintr-un credit total de 100 de milioane de euro, conform unui comunicat de presă. Acesta arată că împrumutul va fi folosit pentru finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii şi întreprinderilor cu capital mediu ce vor implementa proiecte în domeniile industrie, servicii şi infrastructură.

Comunicatul citat menţionează: "Împrumutul este în conformitate cu strategia BEI de a sprijini întreprinderile mici şi mijlocii din Europa şi se preconizează că mai mult de 90% din credit va avea beneficiari din zonele de coeziune ale României".

Bogdan Speteanu, CEO of BCR Leasing, subliniază: "BCR Leasing continuă să dezvolte parteneriatul început în anul 2014 cu BEI, direcţionând resursele obţinute către întreprinderile mici şi mijlocii şi către întreprinderile cu capital mediu din România. Cu suportul BEI, BCR Leasing oferă beneficii financiare suplimentare foarte importante: acces facil şi convenabil la împrumut, consultanţă financiară şi servicii conexe care permit o creştere a productivităţii pe termen lung şi o mai bună compatibilitate cu un mediu economic dinamic şi complex. BCR Leasing investeşte resurse pentru a construi servicii de finanţare inteligente cu ajutorul cărora sprijină economia şi societatea româ­nească în atingerea nivelului de dezvoltare a Uniunii Europene".

Andrew McDowell, vicepreşedinte BEI şi responsabil cu operaţiunile BEI în România, subliniază, la rândul său: "Suportul BEI, acordat în colaborare cu partenerul nostru strategic - BCR Leasing pentru întreprinderi mici şi mijlocii - este de o importanţă crucială, pentru că aceste întreprinderi reprezintă un segment strategic al economiei româneşti, atât din punct de vedere al generării unei creşteri economice, cât şi al creă­rii de noi oportunităţi de angajare. Ne aşteptăm ca de noul împrumut să beneficieze mai mult de 400 de companii, care ar duce astfel la angajarea a cel puţin 35.000 de oameni".

BCR Leasing IFN oferă servicii de leasing financiar pentru achiziţionarea de bunuri de folosinţă îndelungată şi echipamente, maşini agricole, echipamente medicale, software şi echipamente IT.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS