PENTRU FUNCŢIA DE PREŞEDINTE AL CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE AL PAID,ASF l-a avizat pe François Coste

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) l-a avizat, ieri, pe François Benoit Jean Baptiste Pierre Coste în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie la societatea POOL-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor (PAID), potrivit unui comunicat remis redacţiei de către ASF.

De asemenea, Gabriel Marcu a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al PAID.

PAID este o societate de asigurare-reasigurare, având capital privat, ce administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuinţelor, care acoperă trei riscuri de bază specifice Româ­niei: riscul de cutremur, de inundaţii şi cel al alunecărilor de teren.

Totodată, ASF l-a numit pe Octavian Cosenco pentru un nou mandat în funcţia de membru al Directoratului la societatea BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group S.A. şi a Danielei Niculina Vasile pentru un nou mandat în funcţia de membru al Directoratului aceleiaşi societăţi.

Tot în şedinţa de ieri, Radu Răzvan Străuţ a fost avizat pentru postul de director al SIF Banat-Crişana (SIF1), iar Răzvan-Legian Raţ a primit autorizarea pentru funcţia de conducător al SSIF BRK Financial Group.

ASF este autoritatea naţională ce reglementează şi supraveghzează piaţa asigurărilor, a pensiilor private, precum şi pe cea de capital. Cele trei sectoare însumează peste 10 milioane de participanţi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS