Conferinţa BURSA Dezvoltarea RomânieiConferinţa BURSA Dezvoltarea României

PENTRU MARTIE,Transgaz estimează o cerere de gaze de 16,41 milioane MWh

V.B.
Companii #Energie /

Cererea totală de gaze naturale în luna martie este estimată la peste 16,409 milioane megawaţioră (MWh), conform propunerii din raportul de fundamentare întocmit de Transgaz (simbol: TGN) şi transmis Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Cererea de pe piaţa reglementată este estimată de TGN la peste 6,918 milioane MWh, dintre care 2,45 milioane MWh pentru consumatorii non-casnici şi 4,323 milioane MWh pentru cei casnici. Cererea de pe piaţa consumatorilor eligibili este preconizată la 7,685 milioane MWh, iar consumul tehnologic (căruia nu i se aplică structura amestecului de gaze) la 923.515 MWh.

Amestecul de gaze naturale pentru consumatorii non-casnici (cu excepţia producătorilor de energie termică) va fi compus din gaze din producţia internă (68,9%) şi din import (31,1%), se mai arată în propunerea Transgaz.

Cât priveşte amestecul de gaze pentru consumatorii casnici şi producătorii de energie termică, ANRE a avizat ca acesta să fie compus în proporţie de 95% din producţia internă şi 5% din import. Cererea avizată de ANRE este de 5,96 milioane MWh. Pentru consumatorii non-casnici (cu excepţia producătorilor de energie termică), ANRE a avizat un amestec format din 74% gaze din producţia internă şi 26% din import.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS