PENTRU PRELUAREA DE ACTIVE IMOBILIARE ÎN DOMENIUL AGRICOLSIF Imobiliare împrumută cu 6 milioane de euro o societate pe care a înfiinţat-o

A.A.
Ziarul BURSA #Companii /

SIF Imobiliare, holdingul deţinut de SIF1 Banat-Crişana, a anunţat că a participat la constituirea a trei societăţi comerciale noi prin aport la capitalul social, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Cele trei societăţi sunt SIFI B One, cu o participaţie de 99.9% din capitalul social, însemnând 35.964 acţiuni cu o valoare nominală de 2,5 lei/ acţiune, SIFI BH Retail, cu o participaţie de 99.9% din capitalul social, însemnând 35.964 acţiuni cu o valoare nominală de 2,5 lei/ acţiune şi SIFI TM Agro, cu o participaţie de 50% din capitalul social, însemnând 18.000 acţiuni.

Totodată, SIF Imobiliare a anunţat că a împrumutat SIFI TM Agro cu 6 milioane de euro, în vederea preluării de active imobiliare în domeniul agricol.

SIF Banat-Crişana (SIF1) a înfiinţat compania SIF Imobiliare, înregistrată în Cipru, pentru a transfera participaţii de 100,4 milioane lei (22,5 milioane euro) deţinute la 18 societăţi cu activităţi în domeniul imobiliar. În prezent, SIF Banat - Crişana deţine 99.99% din acţiunile SIFI. La începutul anului, SIF1 a participat cu 10 milioane de euro la majorarea capitalului SIF Imobiliare PLC.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS