Percheziţii domiciliare în Bucureşti, Ilfov şi Prahova

R.V.
Anticorupţie /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Procurori ai DIICOT şi peste 200 de poliţişti au efectuat, astăzi, 34 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, în cadrul unei acţiuni de destructurare a unei grupări specializate în trafic de droguri, falsificare de monedă, proxenetism şi trafic de influenţă, potrivit News.ro.

Peste 40 de persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT.

Percheziţiile domiciliare au fost efectuate pentru destructurarea unui grup infracţional specializat în trafic internaţional de droguri de risc şi de mare risc, deţinere de droguri de risc şi de mare risc, falsificare de monede străine şi punerea în circulaţie de valori falsificate, proxenetism, trafic de influenţă şi cumpărare de influenţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conform unui comunicat al DIICOT. Peste 40 de persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT.

Conform comunicatului, există suspiciuni că, începând din august 2017, cinci suspecţi, membrii unui clan de notorietate, au constituit un grup infracţional organizat, la care au aderat ulterior mai multe persoane, având drept scop punerea în circulaţie de valori falsificate (bancnote de 100 de euro), trafic de droguri de mare risc, trafic şi cumpărare de influenţă şi proxenetism.

Potrivit DIICOT, în perioada menţionată, membrii grupului infracţional au cumpărat şi au introdus în România 499 de bancnote de 100 de euro falsificate în Bulgaria, au comercializat droguri de mare risc în Bucureşti, au traficat şi au cumpărat influenţă şi au înlesnit şi obţinut sume de bani de pe urma activităţii de prostituţie desfăşurată în Bucureşti.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor din cadrul Poliţiei Române, Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, al Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti, precum şi al Poliţiei Judeţene Prahova.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS