Percheziţii în Harghita la persoane suspectate de evaziune fiscală

Mina Irina
Miscellanea /

Percheziţii în Harghita la persoane suspectate de evaziune fiscală

Aproximativ 80.000 de lei, circa trei sute de litri de băuturi alcoolice, peste 32.000 de ţigarete, telefoane mobile, material lemnos şi mai multe documente contabile au ridicat poliţiştii din Harghita, în urma a 12 percheziţii domiciliare, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Poliţiei Române.

Trei femei şi doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală şi contrabandă.

În document se arată: "Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au efectuat 12 percheziţii domiciliare în zona bazinului Ciucului, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi contrabandă. În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi 307 litri de alcool etilic şi băuturi spirtoase, 32.020 de ţigarete netimbrate, 74.218 lei, 17.000 de forinţi, 16 telefoane mobile, 17 cartele telefonice, 14,15 metri cubi de material lemnos şi mai multe documente contabile".

Poliţiştii au pus în executare cinci mandate de aducere, emise pe numele a doi bărbaţi, de 32 şi 43 de ani şi a trei femei de 21, 62 şi 67 de ani.

Cercetările sunt continuate în cauză în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita.

La activităţi au participat şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, de la ordine publică şi investigaţii criminale, criminalişti, precum şi alţi lucrători din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, conform sursei citate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
FNGCIMM
Cotnari
Erfi
Flixi
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Verattiva
Contessina
Primigi
Adhouse
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită