Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

Percheziţii la BMW pentru suspiciuni privind manipularea emisiior poluante

Ziarul BURSA #Jurnal de criză /

Procurorii germani au anunţat, ieri, că au efectuat percheziţii la sediul din Munchen al constructorului auto german BMW, precum şi la o uzină BMW din Austria, în cadrul unei anchete cu privire la posibila utilizare a unor programe software capabile să manipuleze emisiile poluante, informează Reuters.

Separat, BMW a confirmat aceste percheziţii precizând că procurării au fost interesaţi de existenţa unor programe software "integrate în mod eronat" în aproximativ 11.400 de exemplare BMW seria 7 şi BMW M550 echipate cu motoare diesel.

Constructorul auto german a reamintit că în luna februarie a rechemat la service un număr de 11.700 vehicule pentru a rezolva o problemă la sistemul software care gestionează motoarele, după ce a descoperit că un program greşit a fost instalat pe aceste vehicule.

În 2015, a fost descoperit un amplu program de manipulare a emisiilor poluante la constructorul auto german Volkswagen care a afectat aproximativ 11 milioane de vehicule echipate cu motoare diesel, potrivit Agerpres. Între timp şi alţi constructori auto sunt bănuiţi că au manipulat emisiile poluante.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS