Percheziţii la sediul CFR din Târgu Mureş şi la 53 de locuinţe personale, într-un dosar de furt de motorină

Luciana Bănică
/

Percheziţii la sediul CFR din Târgu Mureş şi la 53 de locuinţe personale, într-un dosar de furt de motorină

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş şi Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează, astăzi , percheziţii la sediul CFR Târgu Mureş şi la locuinţele a 53 de persoane fizice, într-un dosar de furt şi furt calificat, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

"La data de 12 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mureş, efectuează 54 de percheziţii (53 la locuinţele unor persoane fizice şi una la sediul unei regii autonome de stat cu profil de transport feroviar). Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015-2016, persoanele vizate ar fi sustras cantităţi mari de combustibil, în mod repetat, prin diferite dispozitive artizanale aplicate pe motorul locomotivelor pe care îşi desfăşurau activitatea. O parte din combustibilul sustras era folosit în scop personal, iar o parte era comercializat sub preţul pieţei", conform sursei citate.

În comunicat se arată că, peste 60 de persoane vor fi conduse la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Poliţia Română a precizat că la acţiune participă peste 125 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care sunt sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Gruparea Mobilă de Jandarmi "Sabin Motora".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS