Peste 1,4 milioane de ţigări de contrabandă, găsite de poliţişti

T.R.
Miscellanea /

Peste 1,4 milioane de ţigări de contrabandă, găsite de poliţişti

Poliţiştii au descoperit peste 1.400.000 de ţigări de contrabandă, în urma a şase percheziţii făcute în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Prahova, la membrii unei grupări specializate în contrabandă.

Ţigările erau ascunse în două autoutilitare.

Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Ilfov au organizat, miercuri, o acţiune de prindere în flagrant a unor persoane bănuite că transportă ţigări de contrabandă şi au făcut şase percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Prahova.

Astfel, poliţiştii din Ilfov au oprit în trafic, în Bucureşti, o autotilitară în care au găsit 210.000 de ţigarete ascunse printre saci cu seminţe, membrii grupării administrând şi o societate în domeniul comerţului cu seminţe.

De asemenea, în judeţul Prahova, poliţiştii au descoperit aproximativ 1.200.000 de ţigări de contrabandă, într-o autoutilitară parcată într-o curte, care servea pe post de depozit pentru membrii grupării.

La sediul Poliţiei Ilfov au fost duse 8 persoane pentru audieri, iar dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore şase persoane - 4 bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 29 şi 50 de ani.

În cursul zilei de ieri, persoanele reţinute vor fi prezentate magistraţilor cu propuneri legale.

Maşinile şi ţigaretele au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la 200.000 de euro.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice continuă documentarea activităţii infracţionale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS