Philips Lighting îşi schimbă numele în Signify

A.M.
Companii /

(sursa foto: Twitter)

(sursa foto: Twitter)

Philips Lighting NV a anunţat astăzi noul nume al companiei, ca urmare a modificării statutului societăţii, schimbându-şi denumirea în Signify NV, informează News.ro.

"Decizia privind alegerea noului nume al companiei are la bază faptul că lumina devine un limbaj inteligent, care conectează şi transmite informaţii. Noul nume reprezintă o expresie clară a viziunii strategice şi ne propunem să exploatăm potenţialul extraordinar al luminii pentru a îmbunătăţi vieţile oamenilor din întreaga lume", a declarat Eric Rondolat, directorul general al Signify.

Pe lângă acestea, Signify va continua să utilizeze brand-ul Philips pentru produsele sale în baza unui acord de licenţă existent cu Royal Philips. Compania estimează că schimbarea numelui va fi pusă în aplicare în toate ţările în care activează până la începutul anului 2019.

Fondată sub numele de Philips în Eindhoven, Olanda, compania se află de peste 127 de ani în fruntea industriei de iluminat datorită inovaţiilor pentru piaţa profesională şi de consum. În 2016 a devenit o companie separată de Philips, listată la Bursa de Valori Euronext din Amsterdam. În martie 2018 a fost inclusă în indexul AEX, referinţa bursei din Amsterdam, conform sursei citate.

De asemenea, firma are operaţiuni în peste 70 de ţări şi 32.000 de angajaţi în întreaga lume, Signify a generat în 2017 vânzări de 7 miliarde euro şi a investit 354 milioane euro în cercetare şi dezvoltare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo