PHOENICIA HOTELS - investiţie de 1 milion de euro

P.P.
Comunicate de presă /

PHOENICIA HOTELS - investiţie de 1 milion de euro

PHOENICIA HOTELS inaugurează mâine un nou restaurant în Capitală - Restaurant Mandaloun, situat în zona de Nord.

Restaurantul, cu specific libanez şi internaţional, se doreşte a fi puntea de legatură între culturile în care crede cel mai mare investitor din turismul din România, Preşedinte Dr. Mohammad Murad, dat fiind faptul că se împlinesc aproape 120 de ani de colaborare româno - libaneză, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Situat într-o zonă de interes, ce găzduişte cele mai multe şi mai faimoase restaurante din Bucureşti, restaurant Mandaloun se adresează clienţilor care doresc să fie mai aproape de cultură libaneză, experimentând o varietate de arome orientale, într-o atmosferă elegantă şi preţioasă, desprinsă din povestea celor 1001 de nopţi.

Bucătari renumiţi din România - Chef Laurenţiu Drăgănoiu şi Chef Ahmed Sankari şi-au pus amprenta asupra dish-urilor libaneze şi internaţionale, în prepararea cărora folosesc doar ingrediente atent selecţionate. Din meniu nu lipsesc preparatele arăbeşti, italieneşti, franţuzeşti, steak-urile din cele mai alese cărnuri, dar nici pizza sau sushi.

Reţeta de succes aplicată de mai bine de 20 de ani în domeniul hotelier reprezintă garanţia asupra serviciilor de excepţie pe care doresc să le îmbraţişeze. La Restaurant Mandaloun, mâncarea este o sărbatoare a vieţii, iar deşertul o capodoperă culinară, se arată în comunicat.

Nouă investiţie a lanţului hotelier Phoenicia Hotels se ridică la aproximativ 1 milion de euro. În vara acestui an, Phoenicia Hotels a inaugurat în Mamaia singurul casino live de pe litoral, readucând astfel la viaţa turismul de gambling, această investiţie ridicându-se la valoarea de 5 milioane de euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS