Pintilie Broker de Asigurare completează oferta pentru RCA

F. A.
Bănci-Asigurări /

Pintilie Broker de Asigurare (PBA), cel mai important jucător de pe piaţa asigurărilor online, a completat oferta pentru persoane fizice de comparare a tarifelor pentru asigurările de răspundere civilă auto (RCA), în timp real, prin intermediul portalului de specialitate www.rca-ieftin.ro, informează un comunicat remis redacţiei.

La oferta de comparare, prin intermediul www.rca-ieftin.ro, a tarifelor praticate de asiguratorii de pe piaţa locală pentru poliţele de tip RCA se adaugă, din luna octombrie, pentru persoanele fizice, şi tarifele practicate de Allianz Ţiriac Asigurări. Toţi clienţii Pintilie Broker de Asigurare vor putea compara direct, pe www.rca-ieftin.ro, tarifele asigurărilor RCA ale companiilor de asigurări de pe piaţa autohtonă de profil, care emit poliţe de acest gen.

"Înţelegem şi vrem să răspundem cerinţelor clienţilor noştri, de aceea optimizarea şi completarea serviciilor pe care le oferim este preocuparea noastră constantă. Am completat astfel oferta serviciilor noastre de comparare a tarifelor asiguratorilor de pe piaţa locală, prin posibilitatea accesării de către persoanele fizice, începand din luna octombrie, a tarifelor RCA practicate de Allianz Ţiriac Asigurări", a declarat Paula Alexandrescu, PR representative al Pintilie Broker de Asigurare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS