PIOTR JAKUĆ, PREMIO:"Recomandăm centrele specializate pentru schimbarea anvelopelor"

C.P.
Comunicate de presă /

"Recomandăm centrele specializate pentru schimbarea anvelopelor"

Echilibrarea necorespunzătoare a unei roţi cu o anvelopă nouă, curăţarea inadecvată a jantelor sau a hub-urilor sau lipsa de lubrifiere a roţilor sunt aspecte aparent nesemnificative, care, după o utilizare îndelungată, pot conduce la uzura rapidă a pneurilor şi la consecinţe financiare suplimentare pentru şofer, subliniază Piotr Jakuć, director pentru România în cadrul Premio. Acesta recomandă utilizarea serviciilor din centrele de service specializate, care deţin aparatură tehnică profesionistă şi tehnicieni bine pregătiţi şi experimentaţi.

Specialiştii de la Premio îi sfătuiesc pe şoferi ca, atunci când îşi schimbă anvelopele, să respecte indicaţiile referitoare la direcţia corectă de rulare şi la exteriorul anvelopei.

Printre alte recomandări ale surselor citate se numără montarea anvelopelor pe jante curate, înlocuirea valvelor, curăţarea butucului, îndepărtarea corectă a roţilor, echilibrarea roţilor, setarea geometriei roţii, presiunea corectă în anvelope, întreţinerea anvelopelor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită