Conferinţa BURSA Dezvoltarea RomânieiConferinţa BURSA Dezvoltarea României

PNL solicită retragerea candidaturii lui Drăghici pentru şefia AEP

E.A.
Politică /

Mircea Drăghici (Sursa foto: Twitter)

Mircea Drăghici (Sursa foto: Twitter)

PNL solicită retragerea de urgenţă a candidaturii deputatului PSD, Mircea Drăghici, de la şefia Autorităţii Electorale Permanente (AEP), a declarat astăzi preşedintele partidului, Ludovic Orban.

"Solicităm retragerea de urgenţă a acestui candidat şi facem apel către toate partidele parlamentare ca în fruntea AEP-ului să fie susţinut un candidat asupra căruia să nu existe nicio umbră de îndoială privitoare la capacitatea de a asigura o conducere a AEP, prin care AEP să asigure legalitatea şi corectitudinea alegerilor care vor urma", a afirmat Orban, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Întrebat despre informaţiile conform cărora ar fi fost declanşată o anchetă penală privind subvenţiile de la bugetul de stat acordate PSD, el a răspuns: "Noi am cerut retragerea acestui candidat fără să ştim lucru acesta. În cazul în care s-a declanşat o anchetă penală, cu siguranţă PSD trebuie să retragă de urgenţă acest candidat. Noi considerăm că această propunere făcută de Dragnea pentru şefia AEP reprezintă o tentativă clară de a pregăti fraudarea alegerilor".

Daniel Barbu şi-a înaintat vinerea trecută demisia de la şefia AEP, din motive personale.

Miercuri, deputatul PSD Mircea Drăghici, trezorier al partidului, a declarat că îşi depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente şi depinde de Parlament dacă va fi validat, menţionând că i se pare normal să ocupe această funcţie cât timp nu va mai fi om politic.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS