Podul Mraconia, iluminat cu ocazia Centenarului

T.N.
Cultură /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Podul Mraconia va fi iluminat în culorile tricolorului, de la apusul soarelui, în fiecare zi, începând de astăzi, 1 Decembrie, în cadrul unui proiect derulat în colaborare de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin DRDP Timişoara, şi Consiliul Judeţean Mehedinţi.

Cu ocazia lansării proiectului, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost iluminat temporar şi chipul regelui dac Decebal, sculptat în stânca munţilor care străjuiesc zona Cazanele Dunării, potrivit unui comunicat al CNAIR publicat pe site-ul instituţiei.

"Prin debutul proiectului, în preambulul festivităţilor dedicate Zilei Naţionale din acest an, CNAIR doreşte să contribuie la întărirea mesajului de unitate transmis cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Jocul de lumini care va putea fi observat pe timpul nopţii şi de pe malul sârbesc al Dunării doreşte să arate inclusiv în exteriorul graniţelor ţării că Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 are în continuare o puternică semnificaţie pentru cetăţenii României, dar şi că dorinţa de unitate reprezintă un important ideal încă din timpuri străvechi", se notează în comunicatul citat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS