Poliţia de frontieră: Autoturisme în valoare de 233.000 lei căutate

A.M.
Comunicate de presă /

Poliţia de frontieră: Autoturisme în valoare de 233.000 lei căutate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea au descoperit şi indisponibilizat trei autoturisme şi o semiremorcă, în valoare totală de 233.000 lei, mijloace de transport căutate de autorităţile din Germania, Italia, Marea Britanie, respectiv Polonia.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota, judeţul Arad, s-au prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, doi cetăţeni români, S.F. şi A.M., în vârstă de 26 şi 31 de ani, conducând un autoturism marca FORD, respectiv unul marca BMW, conform comunicatului remis Redacţiei.

La controlul de frontieră, cei doi cetăţeni români au prezentat atât documentele personale cât şi cele pentru autoturisme.Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismele figurează ca bunuri căutate pentru confiscare, alerte emise de autorităţile din Germania, respectiv Italia. Autoturismele, în valoare totală de 123.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul iranian M.M., în vârstă de 44 de ani, conducând autoturismul marca MERCEDES BENZ, înmatriculat în Marea Britanie.Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul marca Mercedes Benz figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.Autoturismul, în valoare de 70.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

Potrivit comunicatului, la data de 18.08.2018, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul polonez P.M., în vârstă de 48 de ani, conducând automarfarul marca DAF şi semiremorca marca Schmitz, ambele înmatriculate în Polonia. La controlul de frontieră, cetăţeanul polonez a prezentat documentele pentru automarfar şi semiremorcă.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS