Politică

Sursa foto: presidency.ro

IOHANNIS LA CASA ALBĂDonald Trump: Viitorul României este foarte, foarte strălucit

V.I.Politică / 21 august, 21:22

Actualizare - Declaraţie comună: SUA reiterează sprijinul pentru eforturile României de a deveni eligibilă pentru intrarea în Visa Waiver, transmite Agerpres.

-----------

Actualizare - Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o şapcă inscripţionată cu sloganul: "Make Romania Great Again"

-----------

Actualizare - Preşedintele Klaus Iohannis şi-a exprimat speranţa, marţi, că la întâlnirea cu omologul său american, Donald Trump, discuţiile vor viza şi lupta anticorupţie din România, în contextul în care în acest domeniu există rezultate bune.

------------

Actualizare - Preşedintele american Donald Trump a afirmat, marţi, la întâlnirea cu omologul său român: Este o onoare să fim aici alături de preşedintele României. Avem o relaţie foarte bună cu România, mai bună decât oricând. Avem relaţii comerciale foarte bune. Sunt foarte mulţi români în SUA, oameni extraordinari, care au succes. E o comunitate foarte mare, sunt foarte multe afaceri româneşti aici. Şi să ştiţi că americanii iubesc românii.

-------------

Actualizare - Donald Trump reafirmă Parteneriatul dintre SUA şi România şi îşi exprimă susţinerea pentru eforturile României de a intra în programul Visa Waiver, se arată într-o declaraţie dată publicităţii de Casa Albă.

Ministerul Finanţelor actualizează Declaraţia 112

Ministerul Finanţelor actualizează Declaraţia 112

T.T.Politică / 21 august, 17:52

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a anunţat, miercuri, că, în colaborare cu Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi Ministerul Sănătăţii, modifică modelul şi conţinutul Declaraţiei 112 privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale.

Graţiela Gavrilescu (Sursa foto: Twitter)

RECTIFICAREA BUGETULUI DE VENITURI ŞI CHELTUIELI AL AFM:Bugetul alocat Programului RABLA Plus pentru persoanele juridice, suplimentat cu 20 milioane de lei

T.T.Politică / 21 august, 17:48

Guvernul a aprobat, în şedinţa de astăzi, la propunerea Ministerului Mediului, o nouă rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli (BVC) al Fondului pentru mediu şi al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), în scopul asigurării sumelor necesare pentru demararea unor programe noi, precum şi pentru restituirea taxei auto, potrivit un unui comunicat al Guvernului.

Ediţia din 21.08.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Dan Barna

DAN BARNA:"România nu mai furnizează încredere"

D.D. Politică / 21 august

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), a declarat, marţi, la Focşani, că România nu mai furnizează astăzi încredere şi speranţă, "statul nu mai reuşeşte să asigure siguranţa cetăţenilor", fiind momentul ca o nouă generaţie de...

PNL va ataca la CCR Codul administrativ

PNL va ataca la CCR Codul administrativ

V.V. Politică / 20 august

PNL va ataca la Curtea Constituţională Codul administrativ, pe care îl consideră neconstituţional, pentru că nu putea fi adoptat prin ordonanţă de urgenţă, dar şi pentru prevederea care a permis adoptarea, prin majoritate simplă, a celor 20 de...

Korodi Attila (Sursa foto: Twitter)

KORODI ATTILA:UMDR nu va sprijini Guvernul

T.T.Politică / 19 august

Liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor, Korodi Attila, a declarat luni, că, în prezent, nici nu se pune problema ca Uniunea să discute cu premierul Viorica Dăncilă despre un eventual sprijin politic acordat Executivului, în condiţiile în...

mai multe ştiri >>
Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo