Politică

Miza politică a înaltei trădări

FANTEZIE PENTRU IOHANNIS, REALITATE CALCULATĂ PENTRU PSDMiza politică a înaltei trădări

Marinescu GeorgeZiarul BURSA #Politică / 19 decembrie

Punerea sub acuzare pentru înaltă trădare reprezintă pentru preşedintele Klaus Iohannis o fantezie a pesediştilor. Aflat la Viena, şeful statutului se bazează pe faptul că, pentru a fi pus sub acuzare, este nevoie de votul a 2/3 din numărul total de parlamentari, adică PSD şi ALDE au nevoie şi de o parte din voturile opoziţiei pentru acest demers.

Legea privind secţia de investigare a magistraţilor, atacată la CCR

Ziarul BURSA #Politică / 19 decembrie

Parlamentarii PNL şi USR au sesizat, ieri, Curtea Constituţională în legătură cu necostituţionalitatea legii privind aprobarea ordonanţei de urgenţă privind operaţionalizarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie. Opoziţia a cerut instituţiei să sesizeze şi Curtea de Justiţie a Uniunii Europene cu privire la obligativitatea respectării rapoartelor Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

Imoralitatea UDMR, certificată de normele statutare

George MarinescuZiarul BURSA #Politică / 19 decembrie

Uniunea Democrată a Maghiarilor din România a fost în ultima vreme în centrul atenţiei din cauza negocierilor pe care liderii maghiarilor le-au avut cu reprezentanţii puterii politice, dar şi ai opoziţiei. Dar UDMR negociază din 1990 încoace şi negociază doar în propriul interes. Acest lucru reiese cu precădere din conţinutul alineatului 1 al art. 108 din statutul UDMR, în care se stipulează: "demnitarii care îşi asumă un rol în Guvern vor reprezenta interesele Uniunii". Este politica, programul acestei organizaţii, fapt care a fost neglijat intenţionat de toţi reprezentanţii partidelor politice care au luat UDMR la guvernare.

Victor Ponta (Sursa foto: Twitter)

Ponta: Dăncilă prinsă cu "minciuna gogonată"

E.M.Politică / 19 decembrie

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a scris pe Facebook, după anunţarea "taxei pe lăcomie", că premierul Viorica Dăncilă a minţit în Parlament la votul de la învestitură, aceasta spunând că "nu va introduce nicio taxă nouă".

Ediţia din 19.12.2018
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Eugen Teodorovici

Guvernul impune "taxa pe lăcomie" pentru bănci

E.M.Politică / 18 decembrie

Guvernul a anunţat în această seară că va introduce, de la 1 ianuarie 2019, o "taxă pe lăcomie" pe activele băncilor, acestea urmând să fie taxate diferenţiat, în funcţie de nivelul Robor la 3 şi la 6 luni şi speră să obţină suplimentar...

Kelemen Hunor (Sursa foto: Twitter)

KELEMEN HUNOR:Opoziţia nu îşi doreşte să guverneze

E.A.Politică / 18 decembrie

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astăzi că a ajuns la concluzia că în acest moment Opoziţia nu doreşte să guverneze, deoarece partidele aflate în opoziţie care au semnat moţiunea de cenzură sunt în competiţie unele cu altele.

Sursa foto:Facebook

USR Bucureşti lansează proiectul "Străzi Noi"

T.A.Politică / 18 decembrie

USR Bucureşti, prin intermediul filialei sector 6, a lansat marţi proiectul "Străzi Noi", prin care urmăreşte decongestionarea traficului în acest sector al Capitalei, proiect ce propune realizarea unei infrastructuri rutiere care să...

mai multe ştiri >>
Deleanu
FNGCIMM
Cotnari
Erfi
Flixi
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Verattiva
Contessina
Primigi
Adhouse
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo