Politică

LIVIU DRAGNEA:"E inadmisibil ce s-a întâmplat la PSD Ilfov"

V.V.Politică / 19 noiembrie, 19:09

Actualizare - Dragnea despre raportul MCV: România să legifereze aşa cum o face fiecare stat membru UE

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că România trebuie să legifereze aşa cum o face fiecare stat din Uniunea Europeană, referindu-se la raportul MCV publicat recent de Comisia Europeană.

-------

Preşedintele PSD a declarat, astăzi, după şedinţa Comitetului Executiv care a durat apăroximativ 7 ore, că este inadmisibil ce s-a întâmplat la PSD Ilfov şi că în CEx s-a discutat ca disputele fără fundamente reale să înceteze. Dragnea a anunţat şi desemnerea lui Mihai Fifor ca preşedinte interimar al Consiliului Naţional al partidului, iar Codrin Ştefănescu a redobândit funcţia de secretar general adjunct al PSD.

ALERTRemaniere Guvernamentală în urma deciziilor CEx al PSD

V.D.Politică / 19 noiembrie, 18:40

Actualizare - Dăncilă despre remaniere: Întotdeauna e loc de mai bine

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, astăzi, că modificările operate la nivelul Cabinetului au fost făcute pentru că "întotdeauna este loc de mai bine", iar Executivul trebuie să răspundă "unor provocări noi", legate atât de activitatea guvernamentală, cât şi de preluarea Preşedinţiei Consiliului UE la 1 ianuarie 2019.

--------

Comitetul Executiv al PSD a decis înlocuirea lui Paul Stănescu cu Ilan Laufer la conducerea Ministerului Dezvoltării. De asemenea, Gabriel Leş revine la Apărare, după demisia lui Mihai Fifor, Olguţa Vasilescu trece la Transporturi în locul lui Lucian Şova, în timp de Niculae Bădălău preia Ministerul Economiei, înlocuindu-l pe Dănuţ Andruşcă.

Marius Budăi

Marius Budăi, susţinut pentru funcţia de ministru al Muncii

V.D. Politică / 19 noiembrie, 15:03

Preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, Marius Budăi, a fost propus pentru funcţia de ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale, potrivit votului exprimat în şedinţa de luni a Comitetului Executiv (CExN) al Partidului Social Democrat (PSD).

Florin Iordache (Sursa foto: Twitter)

Probleme pentru Iordache după gestul obscen din plen

E.A.Politică / 19 noiembrie, 14:04

Actualizare - Florin Iordache regretă "un gest reflex pe care l-a avut"

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache şi-a cerut scuze, astăzi, în plen, pentru gestul făcut săptămâna trecută, respingând ideea că l-ar fi repetat în şedinţa Biroului permanent. Anterior, deputatul liberal Florin Roman îi solicitase să dea dovadă de onoare şi să-şi ceară scuze.

-------

Liberalii vor solicita conducerii Camerei sancţionarea social-democratului, Florin Iordache, pentru gestul obscen din plenul Parlamentului.

Ediţia din 19.11.2018
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Liviu Dragnea (Sursa foto: Twitter)

CEx al PSD s-a încheiat, Firea rămâne fără funcţii

E.M.Politică / 19 noiembrie, 08:01

Actualizare Şedinţa CEx a PSD s-a încheiat, iar Primarul general, Gabriela Firea a anunţat, astăzi, la finalul şedinţei că a demisionat şi din funcţia de vicepreşedinte al PSD, după ce dimineaţă anunţase că a renunţat la funcţia de preşedinte...

Sursa foto: Twitter

CSM discută cererea de revocare a lui Augustin Lazăr

E.M.Politică / 19 noiembrie, 07:28

Actualizare - CSM a avizat negativ revocarea din funcţie a lui Augustin Lazăr

Secţia pentru procurori a CSM a avizat astăzi negativ propunerea ministrului Justiţiei de revocare a procurorului general Augustin Lazăr.

------

Actualizare -...

CEx-ul remanierii

CEx-ul remanierii

George MarinescuZiarul BURSA #Politică / 19 noiembrie

Liderii social-democraţi se vor întâlni astăzi ca să discute despre remanierea guvernamentală. Procesul remanierii a demarat cu demisiile a doi miniştri - Valentin Popa, ministrul Educaţiei Naţionale, şi Victor Negrescu, ministrul pentru...

PNL contestă alegerea conducerii ASF la CCR

PNL contestă alegerea conducerii ASF la CCR

V.D. Politică / 17 noiembrie

PNL va ataca la Curtea Constituţională a României procedura de selecţie şi numire a conducerii ASF, a anunţat liderul senatorilor liberali, Florin Cîţu care acuză faptul că noii şefi ai autorităţii nu întrunesc condiţiile de profesionalism şi...

Adrian Ţuţuianu

Adrian Ţuţuianu a contestat excluderea din partid

V.V.Politică / 17 noiembrie

Senatorul Adrian Ţuţuianu a anunţat, ieri, că a contestat excluderea din partid, deşi nu a primit oficial hotărârea Comitetului Executiv, în plus a cerut în instanţă suspendarea excluderii, până la clarificarea situaţiei prin decizie definitivă.

Sursa foto: Twitter

Orban: Vom depune cu certitudine moţiunea, încă negociem

B.M.Politică / 16 noiembrie

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astăzi la Arad că Opoziţia va depune cu siguranţă o moţiune de cenzură, doar că deocamdată se poartă negocieri pentru a se asigura suficienţi susţinători, iar în acest sens au avut loc întâlniri şi cu...

Gabriela Firea (Sursa foto: Twitter)

GABRIELA FIREA:"Îmi aştept sentinţa"

E.M.Politică / 16 noiembrie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat astăzi la Parlament că la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD îşi "aşteaptă sentinţa", aceea de a fi lăsată fără funcţiile politice.

Adrian Ţuţuianu (Sursa foto: Twitter)

Ţuţuianu către Tribunal: Vreau să rămân în PSD

F.M.Politică / 16 noiembrie

Senatorul Adrian Ţuţuianu a anunţat astăzi că a promovat o contestaţie împotriva hotărârii Comitetului Executiv Naţional al PSD de excludere a sa din partid şi a înregistrat, totodată, la Tribunalul Dâmboviţa o cerere de suspendare a executării...

Clanul bocitoarelor

Clanul bocitoarelor

Cornel CodiţăZiarul BURSA #Politică / 16 noiembrie

Cornel Codiţă

Fraţilor... ce mai dăulire, ce mai frăsuială, ce mai căinare, ce de jelanie, cîtă jeluire, ce mai tînguială şi cîtă văicăreală, ce de aolire şi ce de mai mişelire, cîtă olălăială şi olecăire...

mai multe ştiri >>
Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo